AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (16.6.2017)

Kesän Asuntomessut 2017 Mikkelissä

Asuntomessut ovat Mikkelissä tänä kesänä 14.7.-13.8.2017 välisenä ajankohtana ja messut ovat kuukauden avoinna joka päivä.

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään upeassa miljöössä Saimaan rannalla, vain kolme kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Asuinalueen rakentamisen lähtökohtana on ollut Saimaan vesistön hyödyntäminen sekä alueen tarjoamien luontoarvojen ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien sitominen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Järjestäjä kertoo, että alueen puusto tarjoaa suojaa ja tuo vehreyttä. Kuitenkin viihtyisyyttä tukeva aluesuunnittelu varmistaa sen, että myös Saimaanselkä näkyy lähes joka tontille. Ranta-alueella säilytetään rantakasvillisuus Viitasammakon vuoksi ja liito-oraville myös jätetään mahdollisimman paljon puita. Tämä on myös viihtyisyystekijä ja takaa puustoisen asuinalueen.

Mainos Visitor Oy on saanut mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa Mikkelin seudun ulkonäyttelyalueen osastokokonaisuuden jossa lähiseudun kunnat yhdessä esittäytyvät messu-kävijöille. Tervetuloa messuille tutustumaan. 

Lähde ja lisätietoja: www.asuntomessut.fi/mikkeli/messualue/

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!