AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (19.7.2021)

Haemme messuosaston suunnittelijaa ja muitakin hyviä tyyppejä töihin.

Haemme messu- ja näyttelyosastojen suunnittelijaa ja/tai 3D-mallentajaa vahvistamaan suunnittelutiimiämme kokoaikaiseen työsuhteeseen.

1. Messuosastosuunnittelija:

Työskentely 3D- ja kuvankäsittelyohjelmistoilla sekä mahdollinen alan kokemus on tietenkin eduksi. Jos tunnet omaavasi edellä esitettyjä ominaisuuksia tai olet muuten hyvin visuaalisesti tilasuunnitteluun suuntautunut, olemme kiinnostuneita juuri sinusta. Työskentely 3D- ja kuvankäsittelyohjelmistoilla tarvittaessa perehdytetään työssä.
Huom. Tämä sama hakemuspolku on myös TE-toimiston sivuilla linkissä:
Avoimet työpaikat - Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)

2. Markkinointi-/projektiassistentti:
Haemme myös markkinointi-/projektiassistenttia vahvistamaan markkinointiryhmäämme. Tässä toimessa hakijalta odotamme hyvää kielitaitoa, joustavaa asennetta kehittyä ja oppia uutta. Kyky toimia itsenäisesti vaihtuvissakin messuprojekti- ja asiakasympäristöissä sekä tietotekniikan ja sosiaalisen median tuntemus on välttämätöntä. Hakijalta odotamme mahdollisuutta omaan ajoneuvoon työtehtävissä.

3. Muuten vain hyvä tyyppi:
Sinulla on messumaailmasta kokemusta. Olet ehkä osallistunut messurakentajana, somistajana tai muuten vain alan työskentelyyn messuosastojen toteutuksen parissa ja haluaisit kehittyä tulevaisuudessa tuoden omat "piilevät kykysi" käyttöömme. Kerro itsestäsi ja saatamme hyvinkin olla kiinnostunut juuri sinun ominaisuuksistasi.

Mikäli tunnistit itsesi edellä mainituista, laita rohkeasti viestiä ja cv meille osoitteeseen: tyo.hakemus@mainosvisitor.com

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!