AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (19.4.2013)

Seri-Deco Paras messuosasto –kilpailun voittaja Jyväskylässä.

FinnGraf´2013 –messuilla Seri-Decon osasto (G110) valittiin Paras messuosasto –kilpailun voittajaksi yli 40m2 sarjassa.

Mainos Visitor Oy on suunnitellut osaston ja toteuttanut sen yhdessä Seri-Decon kanssa. Yhteistyötä on tehty messuosastojen tiimoilta jo useita vuosia. Messu- ja somistusalan liitto järjestää yhteistyössä messujärjestäjien kanssa vuoden 2013 kuluessa kolme Paras messuosasto –kilpailua. Tästä ensimmäinen oli Jyväskylässä 17.-19.4. järjestetyt FinnGraf´2013 –messut. Paras messuosasto -kilpailujen tavoitteena on saada näytteilleasettajat ymmärtämään osaston ammattitaitoisen suunnittelun ja toteuttamisen merkitys, parantaa messutapahtumien visuaalista ilmettä sekä saada julkisuutta messumedialle.

  

 Valintakriteereinä ovat visuaalinen ilme, ensivaikutelma, yrityskuvan mukaisuus, informaatio, tehokeinot, valaistus, tilankäyttö ja toimivuus, tekniset ratkaisut, viimeistely ja osaston toiminta. Tuomaristo kiertää messuilla ensimmäisen messupäivän aamupäivällä messujen aukioloaikana ja valitsevat parhaan osaston sekä antavat halutessaan kunnia-mainintoja. Kilpailun tulos julkistetaan samana päivänä.

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tarvikkeiden ja laitteiden maahantuoja. Asiakkaita ovat visuaalista viestintää toteuttavat yritykset. Yritys toimii asiakkaidensa kumppanina mm. suurkuvatulostamisen, tarratuotannon ja opastevalmistuksen tuotantoratkaisuissa. FinnGraf 2013 –messuosastolla Seri-Deco esittelee tuotannollisia kokonaisratkaisuja tehokkuuden ja laadun näkökulmista.

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!