AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (30.8.2016)

Turvallisuus ja työturvallisuus on syyskuun 2016 näyttelyteema.

Tänä syksynä järjestetään kaksi messutapahtumaa joissa tämä teema on vahvasti esillä. Jyväskylässä Turvallisuus 2016 ja Tampereella Eurosafety 2016. Mainos Visitor Oy toteuttaa asiakkailleen näihin tapahtumiin useita messuosastoja.

 

Jyväskylän Turvallisuus -tapahtuma avautuu 7.9.2016 tarjoten laajan katsauksen yritysten, yhteisöjen ja laitosten turvallisuudesta vastaaville sekä pelastustoimessa työskenteleville. Messuilla on esillä tuoteryhminä palo- ja pelastustoimi, ensihoito, yhteiskunnan turvallisuus, kiinteistöjen turvallisuus, vartiointiala sekä muut ajoneuvoista koulutukseen ja tarvikkeisiin. (Lisätietoja: www.jklturvallisuusmessut.fi)

 

Tampereen Eurosafety -tapahtuma avautuu 13.9.2016 ja pitää sisällään samanaikaisesti kolmet messut aihealueittain: Eurosafety ja Työhyvinvointi, Logistiikka sekä Työterveyspäivät. Tampereen Järjestäjä kuvaa tapahtumaa turvallisuusalan ykköstapahtumaksi sekä kansainväliseksi turvallisuusalan ammattimessuksi Tampereella. (Lisätietoja: www.eurosafety.fi)

 Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!