AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (5.10.2021)

Haemme myyntihenkilöä ja muitakin hyviä tyyppejä töihin.

Haemme messu- ja näyttelyosastojen asiakasvastaavaa myyntihenkilöä vahvistamaan myynnin ja markkinoinnin tiimiämme kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä muitakin osaajia.

1. Asiakasvastuullinen myyntihenkilö:

Jos olet työskennellyt alalla messuprojekti- ja asiakasympäristöissä sekä sinulla on siten hallussa kokemusta alan asiakkuusverkoista olet juuri hakemamme henkilö. Erityisesti olemme kiinnostuneita pääkaupunkiseudun, Tampere ja Pirkanmaan alueen osaajista.

2. Markkinointi-/projektiassistentti:
Haemme myös markkinointi-/projektiassistenttia vahvistamaan markkinointiryhmäämme. Tässä toimessa hakijalta odotamme hyvää kielitaitoa, joustavaa asennetta kehittyä ja oppia uutta. Kyky toimia itsenäisesti vaihtuvissakin messuprojekti- ja asiakasympäristöissä sekä tietotekniikan ja sosiaalisen median tuntemus on välttämätöntä. Hakijalta odotamme mahdollisuutta omaan ajoneuvoon työtehtävissä.

3. Muuten vain hyvä tyyppi:
Sinulla on messumaailmasta kokemusta. Olet ehkä osallistunut messurakentajana, somistajana tai muuten vain alan työskentelyyn messuosastojen toteutuksen parissa ja haluaisit kehittyä tulevaisuudessa tuoden omat "piilevät kykysi" käyttöömme. Kerro itsestäsi ja saatamme hyvinkin olla kiinnostunut juuri sinun ominaisuuksistasi.

Mikäli tunnistit itsesi edellä mainituista, laita rohkeasti viestiä ja cv meille osoitteeseen: tyohakemus@mainosvisitor.com

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!