AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (14.6.2022)

Haemme myyntihenkilöä, messuasentajia ja muitakin hyviä tyyppejä töihin.

Haemme messu- ja näyttelyosastojen asiakasvastaavaa myyntihenkilöä vahvistamaan myynnin ja markkinoinnin tiimiämme kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä muitakin osaajia.

1. Asiakasvastuullinen myyntihenkilö:

Jos olet työskennellyt alalla messuprojekti- ja asiakasympäristöissä sekä omaat kokemusta alan asiakkuusverkoista tämä on sinulle hyödyksi. Erityisesti olemme kiinnostuneita pääkaupunkiseudun, Päijät-Hämeen sekä Tampere ja Pirkanmaan alueen osaajista.

2. Messu- ja kalusteasentajia:
Haemme myös uusia asentajia messutuotantoon ja messuosastojen valmistelutöihin. Tässä toimessa hakijalta odotamme hyvää joustavaa asennetta kehittyä ja oppia uutta. Kyky toimia itsenäisesti vaihtuvissakin messuprojekti- ja asiakasympäristöissä. Ajokortti on välttämätön.

3. Muuten vain hyvä tyyppi:
Sinulla on messumaailmasta kokemusta. Olet ehkä osallistunut messurakentajana, somistajana tai muuten vain alan työskentelyyn messuosastojen toteutuksen parissa ja haluaisit kehittyä tulevaisuudessa tuoden omat "piilevät kykysi" käyttöömme. Kerro itsestäsi ja saatamme hyvinkin olla kiinnostunut juuri sinun ominaisuuksistasi.

Mikäli tunnistit itsesi edellä mainituista, laita rohkeasti viestiä ja cv meille osoitteeseen: tyohakemus@mainosvisitor.com

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!